GOTT NYTT ÅR


:)

Jättesnygga till bruna ben!



Tack älsklingen!


Fika med Krille!


Nyårshatten;)

Idag träffade jag Krille och vi gick och åt sushi och pratade massor. Riktigt mysigt! Så har han blivit riktigt brun också så man kände sig inte alls blek;) Så hade han med sig julklappar till mig också, visar det i nästa inlägg!


Fest



Igår var jag med Chris och hennes killkompisar och vi förade först på Nivå sen blev det Pilot! Det var kul! Tog dock inte så många bilder tyvärr.


Julmys!



Idag har de sista julklapparna inhandlats och allt är nu inslaget och fint! Imorgon kommer hela släkten och firar jul hemma hos oss och det kommer bli en jättemysig jul tror jag. Hoppas ni får det med:) GOD JUL på ER!


Rip



Läste precis att Brittany Murphy dog imorse. Riktigt sorligt, hon var verkligen en duktig skådespelare, kommer ni ihåg Sin City?

Laroy med Nico och Clement


Party!



Josse i sthlm!!

Denna bild skickade Josse till mig..


Jag, .. och Josse


;)



Flickornas visa;)

:)

Det känns jätteroligt att så många av er har kikat in! Jag ska försöka att uppdatera så mycket jag kan så ni får något kul att läsa om. Hoppas ni fortsätter att läsa! Pusspuss


Blondii eller brunett?

Jag har varit blond vääldigt länge men kände för några veckor sedan att jag ville göra en förändring, så jag färgade helt enkelt håret mörkare! Vad tycker ni? Ljust eller mörkt?

Blond




Brunett

(ursäkta den kassa bildkvalitén)

Stan

Nu kom jag precis hem från en lång dag på stan med Nathalie, Krille och Nico! Jag följde med Natta och shoppade och åt, sedan mötte jag upp Krille och Nico och tog en fika på Waynes!



Nico Sweety!


Buskrille


Natta hittade en assnygg klänning, fin va!?


Gud vilka sjuka människor det finns alltså..


Igår när jag och Amada väntade på tunnelbanan så kom det först ut en man från den andra sidan och spydde rakt ut.. Sedan kom det ut en kvinna och satte sig ned och sket på perrongen, utan att bry sig om alla människor runt omkring henne! Hon satt kvar där ett bra tag och pallrade sedan iväg. Det var väl kvällens skratt. Var bara tvungen att fota..
Svårt att se men det är hon som sitter hukandes.


Helgen!

Hej allihopa, är allt bra? Med mig är det bra, men har åkt på lite halsont.. Förhoppningsvis försvinner det så småningom.
I helgen blev det fest för hela slanten, i lördags åkte jag hem till Krille och sedan drog vi ut till Berns och hade riktigt kul! De hade anordnat så att man kunde prova korsetter och det var väldigt uppskattat!
Här är lite bilder:


Jag innan utgång
 

Krille och jag
 

Jag och söta Nico


Smygfoto?!


Vill man vara fin får man lida pin!


RSS 2.0